Gazeteci İsmail Saymaz'ın son yazısında ortaya attığı iddiaya göre, İYİ Parti içinde korkunç bir suikast girişimi gerçekleştirilmeye çalışıldı. İddialara göre, İYİ Parti GİK üyesi Ayşen Kurt'un eşi Yahya Kurt, eski Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e suikast düzenletti ancak plan başarısız oldu.

Yahya Kurt'un, Hüseyin Ergen'e suikast emrini verdiği ve bu suikastın tetikçisi olan kişinin cezaevinde olduğu belirtildi. Ancak silahın tutukluluk yapması sebebiyle suikast girişimi gerçekleştirilemedi.

İddialara göre, Ayşen Kurt'un Fransa'ya kaçtığı ve suikast emrini verenlerin cezaevinde olduğu kaydedildi.

Saymaz'ın korkunç iddialarda bulunduğu yazısının ilgili bölümünde şu ifadeler yer aldı:

İYİ Parti GİK Üyesi Ayşen Kurt, partinin Manavgat İlçe Başkanı olan ve kendisinin belediye başkan adayı olmasına karşı çıkan Hüseyin Ergen ile bir anlaşmazlık yaşadı.

İddiaya göre Kurt, Ergen'i öldürtmek için bir kiralık katille 20 milyon TL'ye anlaştı.

Kiralık katil, Ergen'e saldırı düzenledi fakat silahı tutukluk yaptı. Ergen kaçarken, katil arkasından 7 el ateş açtı ve 2 kurşun Ergen'in bacaklarına isabet etti.

Buse Naz Çakıroğlu Üst Üste Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu Oldu Buse Naz Çakıroğlu Üst Üste Üçüncü Kez Avrupa Şampiyonu Oldu

İYİ Parti'de bomba iddia! Öldürtmek için 20 milyon TL'ye kiralık katille anlaştı - Resim : 3

Kiralık katil, Ergen'i öldüremediği için fiyatı 20 milyon TL'den 5 milyon TL'ye indirdi. Kurt ise 3 milyon TL verebileceğini söyledi.

Bu teklifi kabul etmeyen kiralık katil itirafçı oldu ve Ayşen Kurt'u ihbar etti.

İYİ Parti GİK Üyesi Ayşen Kurt, Fransa'ya kaçtı.