Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır? Her Öğrenciye 5.000 TL Ulaşım Desteği Devletten! Öğrenci Ulaşım Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

İYİ Parti içindeki bölünmeler hız kesmeden devam ediyor. Partinin yönetiminden memnun olmayan 288 üst delege, imza toplayarak harekete geçti. 'Daha İyiler Gurubu' adını taşıyan bu grup, seçim sonuçlarına bakılmaksızın kurultay çağrısı yapacaklarını belirtti. Grup sözcüsü ve İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Fatin Rüştü Ongun, "Hesap zamanı da gelecek" diyerek parti yönetimine göndermede bulundu.

Parti içindeki oluşumlar arasında yer alan Daha İyiler Gurubu, 288 delegenin imzasını topladıktan sonra parti içindeki dengeleri değiştirebilecek bir adım attı. Seçim sonrası oluşumun, ne olursa olsun parti yönetimini kurultaya götüreceği vurgulandı. Ongun, Meral Akşener ve parti yönetimine karşı eleştirilerini de dile getirerek, partinin yönetim tarzını sorguladı.

Özellikle parti içinde yaşanan istifalar ve para ile milletvekili belirlenmesi iddialarıyla sarsılan İYİ Parti, Daha İyiler Gurubu'nun hareketiyle yeni bir kriz sürecine girmiş oldu. Bu gelişmelerin ardından parti içindeki tartışmaların ve belirsizliklerin artması bekleniyor.