Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partilerine yönelik iddia edilen bir operasyonu gündeme getirdi. Coşkun, eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanı İbrahim Özkan'ı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "operasyon aparatı" olarak nitelendirdi ve parti adaylarına rüşvet teklif edildiğini iddia etti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Belediye başkan adayımıza siyasi rüşvet olarak bir iştirakin genel müdür yardımcılığı ve şimdiye kadar yaptığı seçim masrafının ödenmesi teklif edildi."

Coşkun, yaşanan gelişmeleri şu şekilde aktardı: "Bugün yine aynı ilçede, bir ilçe başkan yardımcımız rüşvet karşılığı beraberindeki bazı kişilerle istifa etti ve CHP'yi destekleyeceğini açıkladı. Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz. İYİ Partililer de Türk Milleti de çok iyi görüyor. İYİ Parti'nin İBB'de ve 39 ilçede adayı vardır. İYİ Partililer adaylarının arkasında durmaya son ana kadar devam edecek. Operasyonculara yer de fırsat da vermeyeceğiz. Kendilerini menfaat için satılığa çıkaranların bundan sonra sokağa çıkacak yüzü olmayacak."