İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için İstanbulkart kullanıcılarına özel bir geri ödeme kampanyası başlatıldı. Yapılan açıklamaya göre, İstanbulkart ile park ücreti ödeyen ve aynı gün içinde PD1 hattı otobüsüyle seyahat eden kullanıcılara nakit iade imkanı sunulacak.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin öncelikle Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödemesi yapmaları gerekiyor. Ardından, aynı gün içinde PD1 hattı otobüsüyle en az 2 kez seyahat etmeleri halinde her park ödemesi için ve 2 PD1 otobüs geçişi için nakit iade hakkı kazanacaklar.

Kampanyaya katılanlar, İspark ödemesini yaptıktan sonra en geç 2 saat içinde PD1 hattında kullanacakları İstanbulkartlarına iade edilen nakit tutarı tanımlanacak.

Cumhurbaşkanlığı 2024 İçin Atama İzinlerini Kamu Kurumlarına Dağıttı Cumhurbaşkanlığı 2024 İçin Atama İzinlerini Kamu Kurumlarına Dağıttı

Bu özel kampanya sadece Yenikapı İspark ve PD1 otobüs hattı için geçerli olacak ve 1 Mart'tan başlayarak 1 Nisan'a kadar devam edecek. İstanbulkart kullanıcıları, kampanyadan yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için İspark veya İstanbulkart resmi web sitesini ziyaret edebilirler.