İstanbul, yarın gerçekleşecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeniyle trafik düzenlemeleriyle karşı karşıya. İstanbul Valiliği, bu miting nedeniyle bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu. Peki, hangi yollar trafiğe kapalı olacak ve alternatif güzergahlar neler?

Yarın, 28 Ekim 2023 tarihinde saat 07.00 itibariyle, İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeniyle aşağıdaki yollar trafiğe kapatılacaktır...

İşte yarın trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar:

Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti İstanbul Fuar Merkezi-Dünya Ticaret Merkezi ayrımı trafiğe kapatılacaktır.


Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları trafiğe kapatılacaktır.


Atatürk Havalimanı B Kapısı önü varyant üstü iki yönlü trafiğe kapatılacaktır.


Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşak Alt Geçidi VIP ayrımları-C Kapısı ayrımlarından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.


Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro İstasyon Sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesi'ne bağlanan tali yolda da iki yönlü olarak trafik akışı sağlanamayacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Becerileri Güçlendirecek Yeni Programı Başlatıyor: Zanaat Atölyeleri Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Becerileri Güçlendirecek Yeni Programı Başlatıyor: Zanaat Atölyeleri


Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatılacaktır.


Millet Bahçesi içerisinde bulunan tüm yollar ile Yeşilköy Caddesi'nden Millet Bahçesi'ne bağlantı yolu, iki yönlü trafiğe kapatılacaktır.