İstanbul'un kuzey kesimlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, birçok bölgede su baskınlarına neden oldu. Özellikle Arnavutköy ve Çatalca bölgelerinde yağışlar şiddetlendi, ev ve iş yerleri su altında kaldı. Ayrıca, İstanbul Havalimanı'nda da bazı uçak seferlerinde gecikmeler yaşandı.

Başakşehir ilçesinde bulunan Millet Kütüphanesi de bu sağanak yağışların etkisi altında kalarak sel sularıyla doldu. Kapıların kapalı olması nedeniyle, içeride bulunan onlarca kişi suyun içinde mahsur kaldı. Hava Forum adlı bir Twitter kullanıcısının paylaştığı videoya göre, kütüphanede mahsur kalanlar yardım beklerken, aynı zamanda binanın önünden de sel suları akıyordu.

Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı

Sağanak yağışlar nedeniyle Çam ve Sakura Şehir Hastanesi de su baskınına uğradı ve cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde hastanede bir duvarın su suları nedeniyle hasar gördüğü görüldü.

duvar-nZLW