Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar

İstanbuld'a bağlı olan, Arnavutköy Boğazköy istiklal Mahallesi’nde ikamet eden Cankurt Hoş isimli vatndaşa ait olan kamyonetin silecekleri akşam saatleri sırasında kimliği henüz bilinmeyen bir kişi tarafından sökülerek götürüldü.

Söz konusu şüheli, sokağa kendi arabasıyla gelerek şahıs kamyonetin sileceğinin mandallarını tutarak sileceği yerinden çıkardı, çaldıktan sonra aracına atlayıp olay yerinden ayrıldı. Bu hırsızlık olayından yaklaşık olarak 3 gün sonra seyahate çıkan Hoş, yolculuk sırasında yağmur başlayınca sileceklerini çalıştırmak istediğinde boş olduğunu gördü.

Silecekler camı silmeye başlamayınca, düştüğünü tahmin eden Hoş yaptığı incelemelerde sileceğin düşemeyecek şekilde kilitlendiğini anlayınca açtığı güvenlik kamerasında hırsızlık olduğunu fark etti. İlginç hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınmıştı.


"KENDİMİZ VERİRDİK ZATEN"
Kamyonetinin sileceği götürülen Cankurt Hoş, “Ben 30 yıldır burada oturuyorum. İlkokul yıllarından beride bu arabalarla iç içeyim ilgim var. Birisi bana sileceğin çalınmış dese vallahi inanmazdım. Bunu çalan arkadaş 60’lı yaşlarda. Bayağı uğraştıktan sonra hırsızlık yapıyor kendi arabasını arkaya park ediyor buraya geliyor gidiyor. Ben hırsızlığı tam 3 gün sonra hava tekrar yağışlı olunca sileceğimi çalıştırdım öyle fark ettim. Kimin aklına gelir sileceğinin çalınacağı ki. Böyle komik bir durumla karşılaştık bunun düşmüş olma ihtimali de yok bizde kameradan bakınca sileceğimizin çalınacağını fark ettik. Yaşıtları hacca gidip geliyor, bizim amca silecek çalıyor. Tamamı 100 TL’lik olan bir ürünü çalmış yani. Gelip dese ki yol gideceğim sileceğim yok biz söküp kendimiz verirdik zaten” ifadelerine yer verdi.