Büyükçekmece'nin Muratçeşme Mahallesi'nde gece saat 02.30 sıralarında meydana gelen üzücü bir olayda, polis memuru Cihat Ermiş, evden açılan ateş sonucu şehit oldu.

Gece saatlerinde mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri, sokakta motosikletli iki kişinin havaya ateş ettiği bir olay yerine gitti. Ancak ilk ihbarın ardından motosikletlileri bulamayan polis ekipleri, olay yerinde bir vatandaşın evinin duvarlarına kurşun isabet ettiği ikinci bir ihbar aldı.

Bu yeni ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ihbarın geldiği daireye ulaştı. Ancak kapı açılmadı ve içeriden herhangi bir tepki alınamadı. Polis ekipleri, kapıyı açmak için harekete geçtiğinde, içeriden silahla ateş açıldı.

Valilik açıkladı: 4 gün boyunca yasaklandı Valilik açıkladı: 4 gün boyunca yasaklandı

Ağır yaralanan polis memuru Cihat Ermiş, hemen hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayın ardından gözaltına alınan Muhammet Emre Çorak, ilk ifadesinde düşmanları olduğunu ve evine kurşun isabet etmesi sonrasında kendisini saldırıya uğradığını düşünerek ateş ettiğini söyledi.