İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde 1 Mart'ta saat 23.30'da Belgrad yönündeki orman yolunda meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili inceleme başlattı.

Olay yerindeki araştırmalar sonucunda, seyir halindeki 3 ATV aracından birinin arızalandığı ve yol kenarına çekildiği sırada, aynı yönde ilerleyen iki araçtan birinin arızalı araca çarptığı tespit edildi.

Kazada yaralanan O.M.A., İ.G., T.A., S.K. ve H.T'nin hastaneye kaldırıldığı, ancak O.M.A'nın hayatını kaybettiği, T.A.'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi.

Ekiplerin yaptığı incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin olay yerinden annesi E.T'nin aracıyla ayrılarak saat 02.00 civarında İstanbul Havalimanı'na gittikleri, burada saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek üzere işlem yaptıkları, ve sonrasında da 04.30 civarında Mısır'a uçtukları belirlendi.

Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı

Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.