İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, ailesiyle birlikte konaklamak istediği Konya'daki bir otelde yaşadığı rezervasyon mağduriyetini üniversitesinin resmi internet sitesinden duyurdu. Rektör, odalarına giriş için saatlerce sıra beklediğini belirterek, otel yönetiminin yaklaşımını yetersiz bulduğunu ifade etti.

Dev holdingden açıklama: İş var, çalıştıracak personel yok... Dev holdingden açıklama: İş var, çalıştıracak personel yok...

Açıklamada, otel yönetiminin kuru bir özürle yetinmesinin yeterli olmadığı ve misafir memnuniyeti çerçevesinde tedbir almalarını bekledikleri belirtildi. Otelin sahibi ve Genel Müdürlüğüne, rezervasyon sorununu telafi etmeleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla hareket etmeleri çağrısında bulunuldu.

Rektör Zülfikar'ın şikayetini üniversite sayfasında duyurması sosyal medyada tartışma yarattı. Kimi kişiler, rektörün kişisel işlerini üniversite sayfasında dile getirmesini eleştirirken, bazıları da misafirperverlik anlayışına vurgu yaparak destek verdi.