Bir babanın en acı kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti Bir babanın en acı kaydı: Okula uğurladığı oğlunun kazasını çekti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 340 gram ağırlığındaki Ramazan pidesinin fiyatının 10 TL olacağı duyuruldu. 

İBB Başkanı İmamoğlu paylaşımında, "Bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunuyoruz. Halk Ekmek 340 gramlık pideyi 10 TL’den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun" ifadelerine yer verdi, vatandaşların ekonomik fiyata kaliteli ürün alabilmesinin öneminin altını çizdi.

Diğer Şehirlerde Pide Fiyatları

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ise yaptığı açıklamada, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram Ramazan pidesinin 15 TL, İzmir'de ise 300 gram pidenin 18 TL olacağını belirtti. Balcı, farklı ağırlıklarda pide üretiminin esnaflar tarafından vatandaşların talebine göre yapılacağını ifade ederek, 330 gram pide 20 TL ve 500 gram pide 30 TL fiyatlarından satışa sunulabileceğini aktardı.