AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu kapsamında "Eşsiz İstanbul" adlı tanıtım toplantısını düzenledi. Kurum, İstanbul'da yaşanan eşitsizlikleri sona erdireceklerini ve hiç kimsenin haksızlığa uğramayacağını vurguladı. "1 Nisan'dan itibaren İBB, her zaman vatandaşın yanında olacak." dedi.

Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya

Kurum, kadınların yatırım ve istihdama katkı sunmalarını sağlayacaklarını belirterek, "İstanbul'un en büyük gücü güçlü kadınlarıdır." dedi. Kadın girişimcilere 100 bin lira hibe vereceklerini ve onları destekleyeceklerini söyledi. Ayrıca, İstanbul'da çocukları olan annelere ücretsiz seyahat imkanı sunacaklarını ve kreşlerin sayısını artıracaklarını açıkladı.

İstanbul'un çocukların şehri olacağını belirten Kurum, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden toplu ulaşımda ücret alınmayacağını duyurdu. Üniversite öğrencilerine de burs vereceklerini ve gençlere çeşitli indirimler sağlayacaklarını belirtti. Kurum, gençlerin İstanbul'un yönetiminde daha etkin rol alacaklarını ve girişimci gençlere destek olacaklarını ifade etti.