CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde devam eden saldırılarını sürdürerek, Gazze kentinde yerinden edilen sivillerin sığındığı bir okulu hedef aldı. Bölgedeki saldırılar, Gazze'nin kuzeyi ve güneyinde Cibaliya Mülteci Kampı, Beyt Lahiya ve Gazze kenti üzerinde yoğunlaştı.

İsrail'in Gazze kentinin güneyindeki Zeytun Mahallesi'nde yerinden edilmiş kişiler için barınma merkezi olarak kullanılan El-Felah Okulu'nu bombalaması sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Aynı zamanda Gazze'nin Sabra Mahallesi'nde bir eve yapılan saldırıda da çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Cibaliya Mülteci Kampı ve Beyt Lahiya'ya hem havadan hem de karadan topçu ateşiyle düzenlenen saldırılarla birlikte Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Han Yunus ve Refah kentleri de hedef alındı. Han Yunus'un merkezindeki Büyük Cami'nin arka sokağında ve Refah'ın Eş-Şabura Mülteci Kampı'nda düzenlenen saldırılarda ölü ve yaralı sayısına dair net bilgiler henüz paylaşılmadı.