Teknoloji devi Apple'ın en son modeli iPhone 14 Pro Max, Teknosa tarafından yapılan müthiş bir indirim kampanyasıyla tüketicilerin ilgisini çekiyor. Bu özel kampanya sayesinde, iPhone 14 Pro Max'i daha erişilebilir bir fiyatla satın alma fırsatı sunuluyor. %50'ye varan indirimler, Apple hayranlarını heyecanlandırıyor ve kampanyadan yararlanmayı düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Özellikle iPhone 14 Pro Max için sunulan bu kampanya, birçok kişiyi şaşırtıyor. Eski telefonunu getirenler, büyük indirimlerden yararlanma şansı elde ediyor ve bu indirimler 26.500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu sayede, iPhone 14 Pro Max'i daha uygun bir fiyatla satın alma imkanına sahip olabilirsiniz.

Teknosa'nın duyurduğu kampanya ile birlikte, eski Apple telefonunuzu getirerek indirimli fiyatlarla iPhone 14 Pro Max'e sahip olabilirsiniz. Örneğin, şu anda iPhone 11 128 GB kullanıyorsanız ve iPhone 14 Pro Max 128 GB satın almayı düşünüyorsanız, size özel olarak 11.250 TL indirim uygulanacak. Bu sayede, takas karşılığında telefonu 46.000 TL yerine 34.750 TL'ye satın alma fırsatını elde edebileceksiniz. Kampanya ile birlikte telefon fiyatlarının önemli ölçüde düştüğü gözlemleniyor. Takas imkanıyla daha fazla indirim yapılması ve uygun fiyata kaliteli bir telefon alma fırsatının sunulması, kampanyanın büyük ilgi görmesinin nedenlerinden biri olarak öne çıkıyor.

iPhone 14 Pro Max'in farklı renk ve bellek seçenekleri için de indirimli fiyatlar sunuluyor. Örneğin, 128 GB mor renkli versiyonu normalde 46.000 TL'ye satılıyor. Ancak, iPhone 11 Pro Max 64 GB telefonunuzu takas etmek isterseniz, 15.500 TL indirimle 30.500 TL'ye sahip olabilirsiniz. Aynı şekilde, iPhone 14 Pro Max'in 128 GB altın renkli versiyonunu satın almak isteyenler için büyük bir fırsat sunuluyor. Eğer iPhone 13 Pro Max 128 GB telefonunuzu takas ederseniz, 26.500 TL değerinde indirim kazanabilir ve bu harika telefonu sadece 19.499 TL'ye satın alma şansını elde edebilirsiniz.

MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime? MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime?

Bu müthiş indirim kampanyasıyla Teknosa, Apple hayranlarına daha uygun fiyatlarla son teknoloji bir akıllı telefon alma fırsatı sunuyor