Sosyal medya platformlarında hızla yayılan ve çokça paylaşılan komik bir fıkra videosu, gündemi salladı. Bu videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce gibi tanınmış siyasi figürler yer aldı.

Bu komik fıkra, sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı ve kısa sürede viral hale geldi.

İşte  sosyal medya hesaplarında viral olan bu eğlenceli fıkra ve video...

"Bir gün, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve bir öğrenci aynı uçakta yolculuk yapıyorlarmış. Ancak uçakta bir arıza meydana gelmiş ve herkesin atlaması gerekiyormuş, ancak sadece üç paraşüt varmış.

Önce Erdoğan demiş ki, 'Ben Cumhurbaşkanıyım, atlamam gerek,' ve hemen paraşütü alarak uçaktan atlamış. Ardından Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan'ın karşısında en çok beni görmekten korkuyor, ben de atlamalıyım,' demiş ve o da paraşütü alarak atlamış.

23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi 23 Nisan Kutlamasında Çocuğu Tekmelemişti! Belediyedeki İşine Son Verildi

Şimdi sadece Muharrem İnce ve öğrenci çocuk kalmışlar. Birbirlerine bakmışlar, ve Muharrem İnce, 'Sen bu ülkenin geleceğisin, hemen paraşütü al ve kendini kurtar,' demiş. Çocuk ise şaşkın bir şekilde cevap vermiş, 'Başkanım, hâlâ iki paraşütümüz var, Kılıçdaroğlu benim okul çantamla atladı.'"