Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, 2 Nisan Salı günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu.

Ali Koç, Fenerbahçe'de alınacak kararlar öncesinde görüşlerinin sorulduğunu ve "Bu çekilmez futbol ortamına karşı hiçbir şey yapmamak, dikkate alınmayacak tek seçenek olacaktır" dedi.

Koç'un açıklamaları şöyle devam etti:

"Yüzyılın başından bu yana yaşanan bir dizi tuhaf, adaletsiz ve kabul edilemez olay, Türkiye'nin futbol ortamındaki konumunu yeniden düşünmemize neden oldu.

"Hakem Halil Umut Meler'in maçı tatil etmek için birçok nedeni vardı ama bunu yapacak cesareti yoktu. Lisansı iptal edilmeli. Futbol federasyonu, bu vahim olayla ilgili kısa bir açıklamanın ötesinde hiçbir şey yapmadı. Bu açıklama, olayların ciddiyeti göz önüne alındığında tatmin edici değil ve alınacak herhangi bir önlemden de bahsedilmiyor.

"Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık ve ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve buna bir son verilmeli. Yıllar boyunca yetkili makamların bu durumu ele almasını bekledik. Ancak, bizi dehşete düşüren bir şekilde, yetkililer, karşı karşıya kaldığımız adaletsizliği çözmek yerine göz göre göre görmezden geldiler ve işler daha da kötüye gitti.

"Fenerbahçe'nin düşündüğü eylem sadece kulübümüz için değil, aynı zamanda Türk futbolunun geri kalanı için de adaleti sağlamayı amaçlıyor. Umarım, eylemlerimiz bir uyandırma çağrısı görevi görür ve oyunun yeniden dönüşümünde bir katalizör olur."

Öte yandan, Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, çarşamba günü yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Süper Kupa'da oynayacakları maça U19 takımıyla çıkacaklarını ve 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmayacaklarını duyurmuştu.