Afyonkarahisar'da bir okul müdürü hakkında ciddi iddialar gündeme geldi. Müdürün, okula bağışlanan dizüstü bilgisayarları satıp, elde edilen parayla kumar oynadığı iddia ediliyor. Bu olayın üzerine Afyonkarahisar ilçe milli eğitim müdürlüğü, olayı araştırmak üzere inceleme başlattı.

İddiaya göre, Emirdağ'a bağlı Güveççi köyünde bulunan bir ortaokul, gurbetçiler tarafından okula bağışlanan 19 dizüstü bilgisayarla donatılmıştı. Ancak daha sonra okul müdürü M.A., bu bilgisayarlardan dokuz tanesini 4,500 Euro karşılığında satışa çıkardı. Elde ettiği parayla internet üzerinde kumar oynadığı belirtiliyor ve bu oyunlarda büyük kayıplar yaşadığı iddia ediliyor.

CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak CHP belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi yayınlayacak

Olayın ardından okul müdürü M.A'nın izin alarak memleketi Düzce'ye gittiği öne sürülüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, bu ciddi iddialar üzerine inceleme başlatıldığını ve konunun ilçe milli eğitim müdürlüğü, il milli eğitim müdürlüğü ve kaymakamlığa bildirildiğini açıkladı.