Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında CHP'ye yüklendi ve CHP'nin belediyeleri dağıtma yöntemini eleştirdi.

İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu

İnce'nin açıklamaları şu şekilde;

"CHP listelerinden İstanbul'dan seçilmiş birisi çıkıyor, Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir adayı oluyor. 'İstanbul'un 5 yılı boşa gitti' diyor. Onur yok, ilke yok, sonra 'Memleket Partisi aday çıkaramazsın.' Senin milletvekili yaptığın adam senin karşına geçmiş, 'İstanbul'un 5 yılı boşa geçti' diyor. Evet, bu Erdoğan ve iktidar değişmeli ama en önce bu muhalefet değişmeli. Bu muhalefet değişmeden Türkiye'nin kaderi değişmez."


İnce, CHP'nin Karşıyaka Belediyesi taleplerine de değindi

"Karşıyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler? Keşke öyle yapsalar. 2018'de başka partiden 5'inci sıradan milletvekili adayı olan birine vermişler. Yazık, günah eşe dosta dağıtıyorlar. Memleket Partisi, sizden bir şey istemiş; siz de vermemişsiniz, adam bunu söylemeye utanır. Bunlarda biraz yüz olsa utanır. Memleket Partisi, size çok iyi niyetli davranmış."
İnce ayrıca, CHP'nin belediyeleri dağıtma yöntemini eleştirerek, CHP'nin seçim kazanmak istemediğini ve asıl dertlerinin kurultay olduğunu söyledi.