İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "CHP'yi İmamoğlu'na kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP'laştırmak istiyor" dediği iddialarına yanıt verdi. İmamoğlu, bu iddiaları değerlendirirken "Aramızdaki ilişkiyi baba-oğul ilişkisi diye tarifleyen sayın önceki dönem Genel Başkanımızın, CHP'nin en önemli tarihi kurultayında kurultay başkanı teklifini yaparak beni davet eden sayın Genel Başkanımızın böylesi bir şey söylediğini düşünebilir misiniz? Ben mümkün bile görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı Feyza Altun'a Hapis Cezası! Pişmanlık Göstermediğini Söyleyince İndirim Uygulanmadı

İmamoğlu, CHP'li olduğunu vurgulayarak, partinin 15 yıllık üyesi olduğunu ve CHP'nin önemli görevlerinde bulunduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür haberlerin kendisiyle CHP arasındaki ilişkiyi bozamayacağını ve CHP'liliğini kimse tarafından tartışmaya açılamayacağını ekledi.

İmamoğlu'nun konuşmasının ardından, İBB'nin "İstanbul Yenileniyor" platformu kapsamında Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım gerçekleştirildi. Yıkılan yapının 1960'lı yıllarda inşa edildiğini ve kentsel dönüşüm çalışmalarının etkin bir şekilde devam ettiğini ifade etti.