Garanti BBVA, internet sitesi aracılığıyla taşıt kredisi imkanlarını duyurdu. Banka, ikinci el ve sıfır araç almak isteyen vatandaşlara özel kredi fırsatları sunuyor. Bu kapsamda Garanti BBVA, 500 bin TL taşıt kredisi verdiğini duyurdu. Peki, Garanti BBVA'nın taşıt kredisi faiz oranı ve vade süresi ne kadar?

Son dönemde yaşanan olumsuz olaylar hem dünyada hem de ülkemizde birçok ürün ve hizmette artan fiyatlara neden oldu. Otomotiv sektörü de bu zam dalgasından etkilendi. Her ay ikinci el ve sıfır araçlara zam gelmekte. Araç satın almak isteyenler ise bankaların sunduğu kredi fırsatlarına yöneliyor. Vatandaşlar, kendilerine en uygun kredi seçeneklerini araştırmak için harekete geçti. 

Garanti BBVA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? Garanti BBVA taşıt kredisi faiz oranı ve vade süresi ne kadar?

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden duyurulan sıfır ya da ikinci el araç kredisi fırsatının detayları şu şekildedir: Sıfır araç alımlarında aracın nihai fatura değeri dikkate alınırken, ikinci el araçlar için ise aracın kasko değeri üzerinden kredi imkanı sunulmaktadır.

İşte detaylar:

400.000 TL ve altındaki araçlar için azami 48 ay vade imkanı sunulmaktadır.
400.000,01 TL ila 800.000 TL arasındaki araçlar için azami 36 ay vade imkanı sunulmaktadır.
800.000,01 TL ila 1.200.000 TL arasındaki araçlar için azami 24 ay vade imkanı sunulmaktadır.
1.200.001 TL ila 2.000.000 TL arasındaki araçlar için azami 12 ay vade imkanı sunulmaktadır.


Ayrıca, taşıt kredilerinde uygulanan maksimum kredi tutarları da şu şekildedir:

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi