Türkiye'de ikinci el otomobil piyasasındaki düşüş, sıfır araç almayı düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor. Şu anda 500 bin TL'ye satılan bir sıfır aile aracı, ikinci el pazarını zorlayacak gibi görünüyor.

Fiat markası, Türkiye'de geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih ediliyor. İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın Fiorino modelinin en temel versiyonu, 531 bin 900 TL fiyat etiketiyle piyasada yer alıyor.

Fiat Fiorino, Türkiye'de üretilen bir model olup, iş amaçlı kullanılabileceği gibi aynı zamanda aileler için de uygun bir seçenek sunuyor.

Fiat Fiorino, Sıfır Araç Piyasasında Dikkat Çeken Bir Seçenek

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

Fiat Fiorino, sıfır kilometre araçlar arasında fiyat açısından oldukça cazip bir seçenek sunuyor. 531 bin 900 TL'lik başlangıç fiyatıyla, sıfır araç almayı düşünenler için oldukça uygun bir alternatif haline geliyor.

Fiat Fiorino'nun fiyatları, aracın donanım seviyesine göre değişiklik gösterebiliyor. Cargo donanımıyla başlayan fiyatlar 531 bin 900 TL'den başlarken, daha yüksek donanıma sahip Combi versiyonu için başlangıç fiyatı 539 bin 900 TL olarak belirlenmiştir. Donanım seçeneklerine eklenen özelliklerle birlikte fiyatlar 655 bin 900 TL'ye kadar çıkabilmektedir.