İstanbul'da, Başakşehir'deki bir devlet hastanesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olay, kamuoyunu şaşkına çevirdi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığına göre, polise gelen ihbar üzerine, hastanede taşkınlık yapan ve çevreye zarar veren bir kişinin olduğu bildirildi. Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Polis ekipleri, yoğun bakım ünitesinde bir hastayı ziyaret etmek isteyen ancak izin alamayan şüphelinin, kapıyı tekmelediğini belirledi. Olay yerindeki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler, şahsın yoğun bakım kapısını defalarca tekmelediğini gösterdi. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olayın sorumlusu avukat F.F., alkollü olarak hastaneye gelmiş ve ziyaret saati dışında içeri alınmamıştı. İzin alamayınca sinirlerine hakim olamayan F.F., cam kapıya zarar vermek için defalarca tekme atmıştı. Bu durum, hastane çalışanlarının ve diğer hasta yakınlarının endişesine neden oldu.

CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan Görüşmesiyle İlgili İlk Açıklama! 'Boş Koltuk' Sorusuna Yanıt Verdi CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan Görüşmesiyle İlgili İlk Açıklama! 'Boş Koltuk' Sorusuna Yanıt Verdi

Polis, olayın ardından avukat F.F.'yi gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen F.F., "Mala Zarar Verme" ve "Kamu Görevlisine Hakaret" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişme, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve sağlık kuruluşlarındaki güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliği konusunda tartışmaları beraberinde getirdi.