İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, içerisinde hamile kadının bulunduğu araç, önünün kesilmesi ve ardından yumruklu saldırıya uğradı. Yaşanan bu vahim olayın ardından saldırgan sürücü gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 16 Temmuz günü E-5 Karayolu Küçükçekmece mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol tartışması yaşandı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine saldırgan sürücü, tehlikeli manevralar yaparak, Orhan Bal'ın kontrolündeki aracın önünü keserek durdu. Araçta bulunan hamile kadın ve çocuklar, yaşanan korkunç olayı dehşet içinde izlerken, saldırgan sürücü araçtan inerek diğer sürücünün camına yumruk attı ve kapısını açmaya çalıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırgan daha da saldırganlaşarak araca bir süre daha vurmaya devam etti.

Olayın ardından saldırgan sürücü, polis merkezine giderek kendisinin o kişi olduğunu beyan etti ve gözaltına alındı. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli sürücü, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.