Temmuz ayıyla birlikte birçok kişi, bankaların güncel kredi paketlerini ve avantajlı fırsatlarını araştırıyor. Bu kapsamda, Halkbank'ın kredi paketleri girişimcilerin dikkatini çekiyor. Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirmelerle, Halk Girişimci Kredisi'ne dair detayları paylaşıyor. İş kurmak isteyen veya kurmuş olan girişimciler, kredi başvuru şartlarını, vade süresini ve kredi limitini öğrenmek için Halkbank'ın sunduğu bilgilere başvuruyor.

Halk Girişimci Kredisi, Halkbank'ın girişimcilere yönelik hazırladığı bir finansman paketidir. Bu kredi, kendi işini kurmak veya kurmuş olan girişimcilerin desteklenmesi amacıyla sunulmaktadır. Halkbank, girişimcilerin iş fikirlerine dayalı olarak kredi imkanı sağlayarak, işlerini büyütme veya yeni bir iş kurma hedeflerine destek olmayı amaçlamaktadır.

Halk Girişimci Kredisi'nden yararlanabilmek için aşağıdaki şartları taşıyor olmanız gerekmektedir:

En az ilkokul mezunu olmak,
45 yaşını aşmamış olmak.


Ancak gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olan girişimciler için yaş sınırı 55 olarak uygulanmaktadır. 45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları ise sadece bankanın şube kanalı aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir.

Ek ders ücretleri tasarruf paketinden geçemedi Ek ders ücretleri tasarruf paketinden geçemedi

Halk Girişimci Kredisi çerçevesinde, kredi vadesi maksimum 60 ay olup, bu sürenin en fazla 12 ayı anapara ödemesiz dönem olarak uygulanabilmektedir. Kredi limiti ise 250 bin TL olarak belirlendi.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi