Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer alan ve devlet bankası statüsünde hizmet veren Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller ilanları yenilendi. Çok sayıda taşınmazı satışa sunan banka birbirinden cazip fırsatlar sundu. 

BANKADAN EV ALINIR MI, BANKADAN EV ALMANIN AVATAJLARI VE RİSKLERİ NELER?

Bankalar tarafından satışa sunulan konutlarda sunulan en büyük avantaj piyasa fiyatlarının çok daha altında fiyat etiketi ile satışa sunulması oluyor.  Yine devlet bankaları bu stok yükünden kurtulmak ve atıl durumdaki stoklarını nakite çevirmek için müşterilerine düşük faiz oranları ile kredi kullanma imkanı sunuyor.

Örneğin Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 0.94 olarak uygulanırken bu konutlara özel olarak yüzde 0.79 faiz oranı ile banka gayrimenkulu kredisi seçeneği sunuluyor.  Bankalardan satılık konutlar için sunulan kredi paketinde en büyük avantaj ise konut kredisi ekspertiz ücreti ve konut kredisi dosya masrafı gibi ücretlerin tahsil edilmemesi.

Konutların satış fiyatlarını belirlemek için değerleme çalışması yapıldığı için ekspertiz raporu hazır oluyor ve bu nedenle vatandaş 2 bin 500 lira civarındaki ekspertiz ücretinden kurtuluyor. 

ZİRAAT BANKASI 6 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIK KONUT İLANLARINI YAYIMLADI! 

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tam 403 adet müstakil ev, apartman dairesi ve tek katlı ev gibi gayrimenkulü satışa sundu.  Verilen ilanlar kapsamında en düşüğü 6 bin 300 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan müstakil evler için başvurular başladı. 

En düşük apartman dairesi için belirlenen satış fiyatı ise 30 bin lira oldu. 

Ziraat Bankası Satılık Gayrimenkuller İlanlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız... 

Yukarıda yer alan linki tıklayarak satışa sunulan ilanlara ulaşabilir, aradığınız kritere uygun olan ilanlar için teklif vererek satın alma başvurusunda bulunabilirsiniz.