Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu olarak bilinen ve bu alandaki tüm çalışmaları çatısı altında toplayan TAZOF, ilk etabı Nisan ayında olacak OYUNCU BEYİNLER TURNUVASI ile sizlerle. Tüm detayları ve örnek kitapçığı https://tr.tazof.org.tr/ linkinde yer alan turnuva, tüm öğretim kademelerini ve tüm Türkiye’yi kapsaması açısından büyük heyecan uyandırdı.

Zekayı aktif tutarak öğrenmeyi kolaylaştırdığı ve eğitim hayatına büyük katkısı olduğu bilinen Zeka Oyunları ile, sözel ve sayısal akıl yürütme soruları içeren bu yarışma ile hem içeriği güncellenen sınav sistemlerine bir öngörü oluşturmakta; hem de düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmesi ile öğrencilere katkı sağlamaktadır. Uzman kadrosu ile oluşturulan özgün sorular, sadece derece yapmayı değil, bu yapı ile tanışıp bu alanda yepyeni pencere açabilecek eğitmen ve öğrencilere ulaşmayı hedeflemektedir.

Tüm Öğrencilere Açık

İlkokul, ortaokul ve lise seviyesinde tüm öğrencilere açık olan OYUNCU BEYİNLER turnuvasına katılmak oldukça basit. Başvuru linkini (https://tr.tazof.org.tr/kaydol ) doldurup kaydınızın gerçekleşeceği turnuvada, danışman öğretmen olarak istediğiniz ismi ( hazırlayan, sınıf öğretmeni, veli vb. ) belirtebiliyorsunuz.

Kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra, turnuvanın ilk iki aşamasını çevrimiçi (online), son aşamasını ise (Türkiye finali ) bulunduğunuz ilde, (seyahat etmeden ) pandemi koşullarına uygun bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Toplam Ödül 60 Bin Lira

Hem ilde hem bölgede hem de finalde ilk 5 ve 10 a çeşitli ödüller vaat eden bu turnuva, sadece öğrencileri değil, danışman öğretmenleri de unutmuyor ve destekliyor.

Yarışma Takvimi

Yarışma takvimi aşağıdaki şekildedir;

Tarih

Saat

Son başvuru

26 Mart 2021

17:00

1.Eleme

17 - 18 Nisan 2021

10:30

2.Eleme

08 - 09 Mayıs 2021

10:30

Türkiye Finali

30 Mayıs 2021

10:30