yapılabilmesinin mümkün dahi olamayacağını tekrarlıyorum. Ortada kamuoyunu ikna edebilecek herhangi bir belge, veri, delil yokken İYİ Parti'ye yönelttiği bu iftiranın elbette ki bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

"BU ZARARIN MUTLAKA BİR KARŞILIĞI OLMALI"

İYİ Parti olarak, Özdağ'ın iddialarını ciddiye almadıklarını kaydeden Dervişoğlu, "Biz iktidarın büyük yalanlarıyla uğraşıyoruz. Özdağ'ın küçük ve mide bulandıran yalanlarıyla vakit kaybedecek değiliz. Kendisi Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Siyasetin bedeli bellidir, İYİ Parti'ye vermeye çalıştığı bu zararın mutlaka bir karşılığı olmalıdır. Kendisine pazar arayan bir işportacı gibi davranıyor. Kendisini psikolojik yönden de gergin gördüm, acil şifalar diliyorum" ifadesini kullandı.

Ümit Özdağ, dünkü açıklamasında, "Esasen CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Haziran 2018'de Cumhuriyet Gazetesi'nde verdiği demeçte, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu'nun başkanlığında Millet İttifakı üyesi İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi'nin Anayasa taslağının bittiğini açıklamış. Ancak sonradan öğreniyoruz ki masada HDP de varmış" demişti.