TİP'in adaylıktan çekme kararının hemen sonrasında, Sözcü TV'nin yayınladığı ve Gökhan Zan'a ait olduğu öne sürülen ses kayıtlarında, Zan'ın adaylıktan çekilmemesi karşılığında kendisine 3 milyon dolar teklif edildiği iddia ediliyor. Kayda göre, Zan bu teklife 5 milyon dolar karşılığında pazarlık yaparak yanıt veriyor. Görüşmede ayrıca, Zan'ın TRT'de spor yorumculuğu yapma ve Hatayspor'da sportif direktörlük gibi isteklerinin olduğu konuşuluyor.

Zan: Kayıtlar Montaj

Gökhan Zan, ses kayıtlarının montaj olduğunu iddia etti ve durumun bir itibar suikasti girişimi olduğunu öne sürdü. TİP Genel Merkezi'nden, suç duyurusunda bulunma ve kaydın montaj olup olmadığının araştırılması talebinde bulunduğunu belirten Zan, parti yönetiminin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını ifade etti. Zan, herhangi bir yayın yasağı talebinde bulunmayacağını belirterek, olayın üzerine gitmekte kararlı olduğunu dile getirdi.

Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya

Olayın Siyasi Yankıları

TİP'in gece yarısı yayınladığı ve Zan'ın adaylıktan çekilmesine neden olan açıklama, "Partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır..." ifadelerini içerdi.