Eski milli futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Zan, açıklamasında siyasete olan katılımının temel nedeninin Hatay'a destek olmak ve deprem felaketi sonrasında Hataylı kardeşlerinin sesini Meclis'te duyurmak olduğunu belirtti. Ancak siyaset arenasında bu amacını gerçekleştirmenin zorluğunu fark ettiğini ifade eden Zan, İYİ Parti'den ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Zan, İYİ Parti'ye katılış sürecinde Genel Başkan Meral Akşener'in davetiyle partinin bir üyesi olduğunu hatırlatarak, partideki görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını belirtti. Ancak, siyasi arenada beklentilerini karşılayamamanın ve hedeflerine ulaşamamanın bir sonucu olarak İYİ Parti'den istifa ettiğini dile getirdi.

Açıklamasında Zan, şu ifadelere yer verdi: "Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti'den istifa ediyorum."

Araç satışlarında yeni dönem! 7 Temmuz'dan sonra satılamayacak... Araç satışlarında yeni dönem! 7 Temmuz'dan sonra satılamayacak...

Zan, İYİ Parti ailesine teşekkür ederken, özellikle seçim döneminde desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Meral Akşener'e, parti büyüklerine ve Türk halkına teşekkür etti. Haklarını helal etmelerini dileyen Zan, dostlukla ayrılma temennisinde bulundu.

Başta Meral Akşener olmak üzere İYİ Parti büyükleri ve destekçilerine teşekkür eden Gökhan Zan, "Seçim döneminde oylarıyla beni yalnız bırakmayan, takdirleriyle yücelten, tecrübeleriyle beni cesaretlendirerek yol gösteren başta Sayın Meral Akşener olmak üzere, İyi Parti'nin tüm değerli büyüklerine ve yöneticilerine, en zor anlarımda elimi bırakmayan Türk halkına teşekkür ediyorum" dedi.