Son zamanlarda petrol fiyatlarındaki sakin seyre rağmen iç piyasalardaki dolar/TL kurundaki anlamlı artış akaryakıt fiyatları için zam haberlerini geciktirmedi.

Dolar/TL kurunun bugün iç piyasalarda 20.0743'yi görmesi, dolarda tüm zamanların en yüksek değer rekorunu kırdı. Dolar/TL kurundaki bu hareketlilik petrol fiyatlarını da etkiledi.

Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına gelen 76 kuruşluk zammın ardından benzin litre fiyatı da bu gece yarısından itibaren artacak. Sektör temsilcilerinden edinilen son bilgilere göre benzine 77 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Mazot fiyatlarında ise bugün için herhangi bir değişikliği beklenmiyor.

TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi' TFF'den seçim tarihi açıklaması ve Ali Koç'a tepki: 'Sportif başarısızlığın tutarsız bahanesi'

Benzine bu gece yarısı beklenen 77 kuruşluk zammın ardından benzin fiyatı ortalama olarak İstanbul'da 20.58 TL, Ankara'da 20.94 TL, İzmir'de ise 20.93 TL seviyesine ulaşacak.

Güncel akaryakıt fiyat tablosunda ise son durum şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası

Benzinin litre fiyatı: 19,76 TL

Motorinin litre fiyatı: 19,33 TL

İstanbul Avrupa Yakası

Benzinin litre fiyatı: 19,81 TL

Motorinin litre fiyatı: 19,39 TL

Ankara

Benzinin litre fiyatı: 20,17 TL

Motorinin litre fiyatı: 19,74 TL

İzmir

Benzinin litre fiyatı: 20,16 TL

Motorinin litre fiyatı: 19,82 TL

Akaryakıt pompa fiyatları il, ilçe ve bayi bazlı değişkenlik gösterebilir.