2024-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı 2024-EKPSS Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma sürecindeki bir çift arasındaki anlaşmazlık kanlı bir olaya dönüştü. Halil Çağlar, boşanma aşamasındaki eşinin ailesinin evine giderek tartışma çıkardı ve silahını kullanarak saldırıda bulundu. Olay sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Olay, Gaziantep'in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre Halil Çağlar, boşanma sürecindeki eşinin evine gitti ve çıkan tartışmanın ardından silahını çekerek eşinin ailesine ateş açtı. Saldırıda 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan Halil Çağlar kaçtı. Zanlı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde polis tarafından yakalanma ihtimalini anlayınca intihar ederek yaşamına son verdi.

Olayda toplam 4 kişi hayatını kaybederken, Halil Çağlar'ın eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.