Yıldız oyuncunun yüksek maaşının bir bölümünün üstlenilmesi futbol dünyasında sıkça karşılaşılan bir durum olmasına rağmen, bu durumda sponsorun kim olduğu büyük bir merak konusu haline geldi. KAP'a yapılan resmi açıklama ile bu merak da sona erdi. Galatasaray'ın yeni stat isim sponsoru RAMS Global, Icardi'nin maaşının bir kısmını karşılayacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! İşte Gündemdeki Konular

Sponsorluk anlaşması ve transferle ilgili olarak RAMS Global tarafından yapılan açıklamada, "RAMS Global olarak stat isim sponsorluğunu üstlendiğimiz Galatasaray'ın, Mauro Icardi transferine katkıda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'ın Hedefleri Yüksek

Sarı kırmızılı takım, Mauro Icardi gibi dünya yıldızını kadrosuna katarak önemli bir hamle yapmış oldu. Özellikle Süper Lig'in son şampiyonu olmanın getirdiği sorumlulukla hareket eden Galatasaray, bu transferle ligdeki iddiasını artırmayı hedefliyor.