Galatasaray'ın Süper Kupa'yı alması beklenen törenin Pendikspor maçı öncesi gerçekleşmemesi, taraftarları meraklandırdı. Beklenen kutlamanın gerçekleşmemesi, planların değiştiğini gösterdi ve yeni tarih Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız etti.

Sarı-Kırmızılılar, 7 Nisan'daki final maçında Fenerbahçe U-19 takımının sahadan çekilmesi üzerine 3-0 hükmen galip gelerek Süper Kupa'nın sahibi olmuştu. Bu durumun ardından, kupanın Pendikspor maçı öncesi verilmesi gerekiyordu ancak böyle bir tören gerçekleşmedi.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masada 2 senaryo var! İşte konuşulan rakamlar

Galatasaray'ın, kupayı 19 Mayıs'ta iç sahada Fenerbahçe ile oynayacağı maçtan önce almayı planladığı ve bu şekilde rakibinin moralini bozmak istediği iddia edildi.

Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, federasyon ile görüşmelerin devam ettiği ancak henüz bir karar alınmadığı belirtildi. Futbol Federasyonu'nun, henüz Süper Kupa'nın verilmesi konusunda bir karar alamaması ise dikkat çekici.

Eğer federasyon, Süper Kupa'yı Fenerbahçe maçı öncesi vermeyi kararlaştırırsa, bu durum yeni bir tartışma ve kaosa neden olabilir. Sarı-Lacivertli taraftarların bu duruma nasıl tepki göstereceği ise merak konusu olarak öne çıkıyor.