MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar... MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar...

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün partisinin Van'ın Beşyol meydanında düzenlediği mitingde önemli bir açıklamada bulundu. 

Erbakan konuşmasının devamında, "Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Arabıyla, Çerkez’iyle, Alevi’si, Sünni’si ile 85 milyona hizmetkar olmak, 85 milyon için maddi ve manevi kalkınma hamlelerini hayata geçirmek. Yeniden Refah Partimiz, aynen Erbakan Hocamızın anlayışı ile bugün yola devam ediyor. İnşallah siz de yıllar boyu 40 seneden fazla Erbakan hocamızı milli görüşü bağrınıza bastığınız gibi bugün de Yeniden Refah Partimizi ve bizleri bağrınıza basıyorsunuz. Biz de hocamız gibi sizlere hizmetkar olacağız. Ve o kalkınma hamlelerini o projeleri, yeni dönemde yeniden refahla hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin, Necmettin Erbakan'ın anlayışını sürdürdüğünü ve 85 milyon insan için maddi ve manevi kalkınma hamlelerini hayata geçirmeyi hedeflediğini söyledi. Erbakan, partisinin milletin her kesimine eşit şekilde hizmet etmeyi ve milli görüşü benimsemeyi sürdüreceğini vurguladı.