TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, AK Parti içinde yürütülen kapsamlı analizler ve stratejik değerlendirmeler hakkında kulis bilgileri paylaştı. Sözcan, partinin seçim sonuçlarını il ve ilçe bazında değerlendirerek nedenlerini analiz ettiği, bunun yanı sıra vatandaşların beklenti ve tercihlerine yönelik anket çalışmalarının da sürdüğü belirtti. Bu çalışmaların sonucunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliği için düğmeye basmasının beklendiği ifade etti.

Değişim Süreci
TGRT Haber'in aktardığına göre, kabinedeki olası değişikliklerin yanı sıra, AK Parti'nin il ve ilçe başkanlıklarında, ayrıca partinin üst düzey yönetim kadrosunda da revizyonlar olması bekleniyor. Parti içi raporlar ve seçim analizleri, bu değişikliklerin temelini oluşturacak.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal Krizi Patlak Verdi! Yerine Düşünülen İsim Belli Oldu Fenerbahçe'de İsmail Kartal Krizi Patlak Verdi! Yerine Düşünülen İsim Belli Oldu

Kabinede Kimlerin Yeri Garanti?
Sözcan, yapılacak kabine değişikliğinde sadece üç bakanın pozisyonunun garanti olduğunu belirtirken, diğer bakanlarla ilgili belirsizliklerin sürdüğünü aktardı.