Daha önceki söylentilere göre, vivo V30 Pro ilk olarak önümüzdeki ay Hindistan'da tüketiciyle buluşacak. Cihazın, aynı dönem içerisinde farklı ülkelerde de satışa sunulacağı bekleniyor. Modelin Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Amiral Gemilerine Meydan Okuyacak Donanım

Orta sınıf bir cihaz olarak konumlandırılmasına rağmen, V30 Pro'nun donanım özellikleri onu amiral gemisi modellerle rekabete sokacak nitelikte. MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB UFS 3.1 depolama alanı, 6,78 inç FHD+ AMOLED ekran ve 120Hz ekran yenileme hızı gibi özellikler, modelin güçlü donanımını gözler önüne seriyor. 5000 mAh kapasiteli batarya ve 80W hızlı şarj desteği ise kullanıcılarına uzun kullanım süreleri vaat ediyor.

vivo V30 Pro Kameraları ve Tasarım Detayları

vivo V30 Pro, 50MP ana kamera, 50MP ultra geniş açılı ve 50MP telefoto kameralardan oluşan üçlü arka kamera kurulumu ile dikkat çekiyor. Ön tarafta ise 50MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor. Görsellere göre V30 Pro, ailesinin diğer üyeleriyle benzer bir tasarıma sahip. Arka kameraların özel bir ada üzerinde konumlandırıldığı görülüyor. Ancak cihazın asıl yenilikleri donanımında gizli.

Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı! Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı!

Fiyatlandırma ve Başarı İlişkisi

vivo V30 Pro'nun piyasada elde edeceği başarı, büyük ölçüde fiyatlandırmasına bağlı olacak. Orta segment ile amiral gemisi kategorisi arasında konumlandırılan bu model, sunduğu üst düzey özelliklerle fiyat/performans dengesini koruyup koruyamayacağı merak konusu.