Bireysel kredi alanında faiz oranlarının son dönemlerdeki artışı, borçların geri ödemesini zorlaştırıyor. Ancak bankalar, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve onları memnun etmek için yeni kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Bu dönemde öne çıkanlardan biri Finansbank'ın sunduğu yüksek limitli bireysel kredi paketi oldu.

Finansbank'tan Cazip İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Finansbank, finansal destek arayan müşterileri için duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkat çekiyor. Bu kampanya, düşük faiz oranı ve yüksek limitli kredi seçenekleri sunuyor. Banka, müşterilerinin çeşitli ihtiyaçlarına çözüm sağlamayı hedefliyor. Hem kendi müşterilerine hem de yeni müşterilerine yönelik düzenlediği bu özel kredi kampanyalarıyla, esnek ödeme seçeneği de sunuyor.

50.000 TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi

Finansbank'ın bu özel ihtiyaç kredisi kampanyası, müşteriler tarafından büyük beğeni topluyor.

Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman? Gözler Öğretmen Atamalarına Çevrildi! Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Finansbank'ın Farklı Kredi Kampanyaları

Finansbank'ın haklı müşterilerine sunduğu çeşitli kredi kampanyaları da mevcut. İşte Finansbank'ın öne çıkan kampanyalarından bazıları:

  • Yeni müşterilere özel olarak %1.44 faiz oranı ve 12 ay vade süresi ile 50.000 TL'ye kadar kredi
  • Son bir yıl içinde Finansbank'tan ihtiyaç kredisi veya hazır kredi kullanmamış ve hali hazırda açık bir ihtiyaç kredisi ya da hazır kredisi bulunmayan müşterilere yönelik kampanyalı ihtiyaç kredisi
  • Banka borçlarının Finansbank’ta tek bir kredi üzerinde birleştirilerek geri ödeme sürecinin kolaylaştırılması için borç transfer kredisi
  • Kamu çalışanlarına özel, uygun faiz oranı ve üç ay erteleme özelliği bulunan kamu çalışanlarına özel kredi
  • Maaşını Finansbank üzerinden alanlara özel finans maaş kredisi