Finansal analist İslam Memiş, bu hafta para piyasalarında beklenen hareketlilik hakkında uyarılarda bulundu. TV 100'deki köşesinde, dolar, borsa ve altın gibi önemli unsurların sert dalgalanmalar yaşayabileceğine dikkat çeken Memiş, yatırımcıları kısa vadeli pozisyonlardan kaçınmaya çağırdı.

Memiş'in değerlendirmesine göre, bu hafta para piyasaları için oldukça kritik. Yurt içinde enflasyon verisi, yurt dışında Euro bölgesi faiz kararı ve ABD tarım dışı istihdam verisi gibi önemli gelişmeler takip edilecek. Bu durumda dolar, euro, borsa, altın, gümüş ve Bitcoin gibi unsurlarda sert dalgalanmalar bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Atatürk ve Cumhuriyet Müfredattan Çıkarılmadı, Büyük İftira! Milli Eğitim Bakanı Tekin: Atatürk ve Cumhuriyet Müfredattan Çıkarılmadı, Büyük İftira!

Piyasalarda takip edilecek bant aralıklarını da açıklayan Memiş, borsada 8.900-9.050 puan aralığını izleyeceğini belirtti. Dolar/TL kurunun Mart ayında 32 lira seviyesine yerleşebileceğini öngören Memiş, Euro/Dolar paritesinin ise 1,0750-1,090 aralığını takip edeceğini dile getirdi. Altın içinse 2.060-2.090 dolar aralığını göz önünde bulundurduğunu ifade etti.