İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi... İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi...

Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri kapsamında Japonya'da düzenlenen  B grubundaki 2 maçta Bulgaristan ile karşılaşan  A Milli Kadın Voleybol Takımı; ilk seti 25-20, ikinci seti 25-19, üçüncü seti ise 25-15 sayılarıyla maçı alarak 2'de 2 yaptı. Filenin sultanları 19 Eylül Salı günü saat TSİ 07.00'de Peru ile karşılacak. 

Filenin Sultanları Bulgaristan karşısına "Aslı, Vargas, Hande, Eda, Cansu, Derya, Gizem (L) (Ayça)" kadrosuyla çıkarken Bulgaristan takımı "Paskova-Kaneva, Krivoshiyska, Barakova, Becheva, Saykova, Marinova, Pashkuleva (L) (Yordanova, Stoyanova, Koeva, Guncheva)" kadrosuyla çıktı. Maç 1 saat 18 dakika sürdü.

Bulgaristan galibiyeti sonrası konuşan takım kaptanı Eda Erdem: "Bugün güzel bir maç oldu. Saha içerisinde eğlenen bir takım vardı. Bulgaristan genç bir takımla oynamasına rağmen hücumda çok akıllı oynadılar, savunmada da bizi zorladılar. Net skorla kazandık. Çok yorulmadığımız, hemen bitirdiğimiz bir maç oldu. Hedeflediğimiz şekilde bitirdik" ifadelerini kullandı.