Fenerbahçe yönetimi, Süper Kupa maçının yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi ve maç tarihinin ertelenmesi taleplerini dile getirdi. Kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, bu taleplerin karşılanmaması durumunda müsabakaya U19 takımıyla çıkacaklarını açıkladı. 

Türkiye Kupası'na İki Yıl Katılmama Kararı

Erol Bilecik, Fenerbahçe'nin önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldığını belirtti. Bu kararın, bayram sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iletilmek üzere gerekli başvuruların yapılacağını ifade etti. 

Süper Kupa Maçına U19 Takımıyla Çıkılacak

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına ilişkin tavrı oldukça net oldu. Erol Bilecik'in açıklamalarına göre, kulüp yabancı hakem atanmazsa ve maç ertelenmezse, bu önemli karşılaşmaya U19 takımıyla katılacak. 

Şanlıurfa'ya Özel Mesaj

Başkan Vekili Bilecik, Şanlıurfa'ya özel bir mesaj da verdi. Sezon sonrası veya uygun bir tarihte A takımıyla Şanlıurfa'ya gidilerek bir maç organize edileceğini belirtti. 

Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı Deprem nedeniyle bölgeden ayrılan öğretmenlere süre şartı aranmadan geri dönme hakkı