İhtiyaç kredisi birçok vatandaş tarafından kullanılan ve zor anlarda imdada koşan kredi türlerinden biri. İhtiyaç kredisini birçok vatandaş kullanırken faiz oranları ilk araştırılan hususlardan biri. O banka ihtiyaç kredisini faizsiz verecek. Peki hangi banka ihtiya. kredisini faizsiz veriyor? Detaylar haberimizde...

para-9

Herhangi bir limit ve koşul olmadan anında kredi çekmek isteyen vatandaşlar banka banka gezmek yerine haberimizden faizsiz ve anında çekilebilen ihtiyaç kredisini öğrenmiş olacaklar. O ihtiyaç kredisini veren banka Garanti Bankası. Garanti bankası bugün müşterilerine çok özel bir teklifle gelmekte. Bankalar kimi zaman müşteri kitlesini genişletebilmek için belli başlı kampanyalar yapabiliyorlar. Bu kampanyalar bankaların müşterilerini artırırken vatandaşların da işini görmüş oluyor.

Garanti Bankası da bu açıdan yeni bir kampanyayı bugün başlattı. Müşterilerine özel faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor. Peki bu kredinin ayrıntıları neler?

1200x627-ruyada-cok-para-gormek-ne-anlama-gelir-ruyada-cok-para-bulmak-ne-demek-1632817110509-5

Garanti Bankası Hoş Geldin Kredisi adında bir kampanya başlattı. Müşteri sayısını artırmak isteyen Garanti Bankası, hemen hesap açtıran müşterilerine faizsiz ihtiyaç kredisi imkanı sunacak. Garanti Bankası müşteri olan vatandaşlara faizsiz 10.000 liralık ihtiyaç kredisi verecek. Bu ihtiyaç kredisi için son başvuru 31 Mart 2023 tarihi. Kampanyadan faydalanmak isteyenler Garanti Bankası'ndan hesap açtırıp başvuru yapması gerekiyor. Peki 10 bin liralık ihtiyaç kredisinin şartları neler?

paradk-rDvb_cover

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  2. 18 yaşından büyük olmak
  3. Garanti Bankası'nın ilk kez müşterisi olmak
  4. Kredi notu 1200 puan ve üstü olmak
  5. Kredi kullanmaya bir engeli bulunmamak

bu şartları sağlayan vatandaşlar müşteri olup hesap açtırdıktan sonra 31 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yaptıktan sonra 0 faizli 10.000 liralık ihtiyaç kredisini anında alabilecek.