Bingöl Depremi Sonrası Naci Görür'den Uyarı: "Yeri Can Sıkıcı" Bingöl Depremi Sonrası Naci Görür'den Uyarı: "Yeri Can Sıkıcı"

Bolu'nun Semerkant Mahallesi Akıncı Sokak'ta meydana gelen olayda, yabancı uyruklu H.M., karısının kendisini aldattığını düşünerek evi bastı. Eve girdiğinde karısının yanında başka bir adam gören H.M. çılgına döndü ve olay kontrolden çıktı.

Komşular, I.H. isimli Irak uyruklu kadının, A.M. isimli başka bir Iraklı erkekle eve girdiğini görerek durumu kadının dini nikahla birlikte yaşadığı H.M.’ye haber verdi. İhbar üzerine H.M., kadının erkek kardeşiyle birlikte eve döndü. Eve giren H.M. ve kayınbiraderi, I.H.’yi A.M. ile birlikte görüp saldırdı.

A.M., üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla 3’üncü kat balkonundan atlayarak alt kattaki balkona düştü. Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İç çamaşırlı A.M.'nin pantolonu giydirildi ve yaralanan A.M., sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Polis, H.M. ve kayınbiraderini gözaltına aldı. I.H. de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayı öğrenen A.M'nin babası da olay yerine gelerek taşkınlık çıkardı ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.