Cevdet Yılmaz: Yastık Altındaki Altınlar Ekonomiye Kazandırılacak Cevdet Yılmaz: Yastık Altındaki Altınlar Ekonomiye Kazandırılacak

Fazla kilolarınızdan kurtulmak isteyenler, yoğurdu beslenme listesinden eksik etmemeli. Sindirim sistemini düzenlediği ve bağırsakları çalıştırdığı için vücuda birçok faydası olan yoğurdun hazırlanan kürler sayesinde metabolizmayı hızlı çalıştırdığı, bu sayede de yağları yaktığı biliniyor.

GECE YARISI 1 KASE YOĞURT TÜKETEREK YAĞLARI CAYIR CAYIR YAKIN

Diyet yaptığınız halde bir türlü fazla kilolarınızdan kurtulamıyorsanız yoğurt kürlerine bir şans vermenizde fayda var. Popüler yoğurt kürleri arasında yer alan pul biber ve yoğurt karışımı yağları deyim yerindeyse cayır cayır yakıyor. Yoğurt ve pul biber yağ yakan ve metabolizmayı hızlandıran besin grupları arasındadır.  Bu besinler düzenli tüketimde yağ yakımını hızlandırırak, kilo verdirir. Yoğurt aynı zamanda kan şekerini dengeler ve tok tutar.

Her gece yatmadan önce 1 kase yoğurdun içerisine 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırın ve tüketin. Bu kürü, 15 gün boyunca düzenli olarak uygulayın.