Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

İstanbul Esenyurt'ta gerçekleşen şiddet olaylarının ardından gözaltına alınan Abdullah Ören'in yaşananlara dair yeni detaylar ortaya çıktı. Ören'in, olaydan bir gün önce babasına yönelik gerçekleştirdiği bıçaklama olayıyla ilgili aile içi sorunlara dayandığı ifade edildi.

Polis ekipleri, Esenyurt'ta sokak sokak dolaşarak 10 kişiyi bıçaklayan ve evlere zarar veren Ören'i dün akşam saatlerinde yakalayarak gözaltına almıştı. Yapılan incelemelerde, şüphelinin daha önce bir gün önce babasını bıçakladığı ve ailesinin de şikayetçi olduğu belirlendi.

Abdullah Ören'in, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde kontrol amaçlı götürüldüğü sırada doktoru darp edip hastane odasını dağıttığı tespit edildi. Polise verdiği ifadede, "Annem ve babam beni istemediği için psikolojik bunalıma girdim. Bundan dolayı çevredeki insanları bıçakladım. Pişmanım." dediği öğrenildi.

Olayda yaralanan kişiler arasında ağır yaralanan birinin olduğu, saldırıya uğrayan doktorun da şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı.