Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır ziyaretinin ardından Samsun'a gitmek üzere hareket etti. Halka seslenecek olan Erdoğan, cuma günü Samsun'da olacak ve cumartesi günü Ordu'ya miting düzenleyecek. 

Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde

İlk yurt dışı ziyaretini Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır'a gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Samsun'da vatandaşlara hitap edeceği bugünün ardından yarın Ordu'da miting yapacak.

Ordu'dan sonra aynı gün Giresun'a geçecek olan Erdoğan, ertesi gün memleketi Rize'de halka seslenecek. Karadeniz çıkarmasının ardından önümüzdeki hafta Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Bursa ve Adana'da vatandaşlarla buluşacak.

Şubat ayının son haftasında ise Manisa, Kütahya ve Aydın'a gidecek olan Erdoğan, seçimlere kadar Türkiye'nin 7 bölgesinde yaklaşık 50 il ziyaret edecek. Bu illerde mitinglerin yanı sıra, yapımı tamamlanan projelerin açılış törenleri, teşkilat ziyaretleri ve gençlik buluşmaları da gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Şubat'ta 81 ilin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanları ile Ankara'da bir araya gelecek. Mart ayında ise her gün en az bir il ziyaret edilecek. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde 50 günde 102 miting yapan Erdoğan'ın, bu seçimlerde de aynı stratejiyi izlemesi bekleniyor.