Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da yaptığı konuşmada, bölgedeki çatışmalardan etkilendiklerini belirterek, enflasyonun herkes gibi kendilerini de zorladığını söyledi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Türkiye'nin istikrarı yükseliyor. Esnaf, çiftçi, sanayici ve turizm sektörü umutla bakıyor. Ülke olarak sınırlarımızın ötesindeki kaygıları yaşamıyoruz.

Enflasyon oranları herkes gibi bizi de zorluyor. Avrupa ve Amerika dahil pek çok yerde enflasyon zirveye çıkmış durumda.

Depremin vurduğu illerimizi yeniden inşa etmemiz gerekiyor. Bu yılın bütçesinde deprem çalışmaları için önemli bir kaynak ayırdık.

Memur ve emeklinin Temmuz zammı ne kadar olacak? Memur ve emeklinin Temmuz zammı ne kadar olacak?

Türkiye, istikrar adası olarak yükseliyor. Ancak hiçbirimiz sıkıntısız değiliz. Her ülke gibi bizim de problemlerimiz var ve bunları çözmeye çalışıyoruz.

İstanbul'daki para sayma görüntüleri skandalı üç maymunu oynayarak geçiştirilemez. Bu konuda şeffaf bir açıklama yapılmalıdır.

31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bu seçimlerde yerel yönetimleri belirleyeceğiz. İnanıyorum ki Burdur halkı doğru tercihini yapacaktır.

21 yılda Burdur'a 60 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık. Adaylarımıza sahip çıkarak daha fazlasını başaracağımıza inanıyorum.