Maaş sözleşme süresi biten ya da geçmişte imzaladığı promosyon anlaşmasını günümüz ekonomik koşullarında yetersiz gören kurumlar, bankalarla promosyon ihalesi görüşmeleri geçekleştirmeye devam ediyor.

En yüksek teklifin onay aldığı anlaşmalarda çalışanlara en fazla avantaj sağlayacak teklife kurumlarda yüksek sesle 'evet' yanıtı veriliyor.

Bu kapsamda son promosyon anlaşması haberi Dinar Ticaret ve Sanayi Odasından geldi. Bankalarla promosyon ihalesine çıkan sanayi odası en yüksek teklifi veren İş Bankası ile anlaşma sağladı. Promosyon miktarına ilişkin herhangi bir detay verilmezken, anlaşma haberini Dinar Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanımız Veli Özcan, şu ifadelerle duyurdu:

” İhalemize katılan tüm banka müdürlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim, Her zaman üyelerimizden ve kurumumuzdan desteğini esirgemeyen İş Bankası Müdürümüz Özer MUŞTUN’ a Personelimize sunmuş oldukları teklif için ayrıca teşekkür eder,  Bankamıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.”