AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, emeklilere yapılacak olan zam ile gili kritik açıklamalarda bulundu. Yasa teklifinde emeklilere yapılacak bir zam ile ilgili düzenleme yok. Bu konu hakkında konuşan Hamza Dağ, "İşçi ve memur emeklileri ile ilgili artış olmayacağı anlamına gelmiyor. Seçimde vermiş olduğumuz bir söz vardı. Enflasyon oranı bu şekilde olduğu için seyyanen zam kanun teklifine yansıdı. Süreç bunlar. Eldeki imkanlara göre emeklilere, sabit gelirleri enflasyon karşısında ezdirmemek görevimiz. Teklifte emeklilerin olmaması olmayacak demek değil." dedi.

MTV ve VERGİLER NEDEN ARTTI?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, vergilerin deprem bölgesindeki yaraların sarılması için gerektiğini belirtti. Hamza Dağ, "Yaşadığımız deprem felaketi var yaraları sarmaya çalışıyoruz. Yaraları sarılması noktasında bir takım ihtiyaçlar hasıl oluyor. Mümkün olan az etki edecek şekilde yapıyoruz. 2024 başlarından itibaren 80’'den 30’lara kadar düştü enflasyon artışı. Verdiğimiz sözler yerine gelecek." diye açıkladı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Borsa İstanbul'dan 5 hisseye flaş yasak! (6 Ekim 2023) Borsa İstanbul'dan 5 hisseye flaş yasak! (6 Ekim 2023)

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi