İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi... İsmail Koncuk: Mülakatı savunup, sonrasında altında kalan sendikacı müsveddesi...

Seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceğini açıklayan Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'nun performansını konuk olduğu programda değerlendirdi.

 Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmak için elinden geleni yaptığını savunan Mustafa Sarıgül, masaya sert bir şekilde vurdu. "İşte ben masaya vurduğum zaman diyorsunuz ki 'Masaya niye vuruyorsun?' Niye vuruyorum? Haksızlığa karşı durmak için vuruyorum" diyerek masaya vurmasına açıklık getiren Sarıgül, İYİ Parti dışında kalan 4 partiyi eleştirdi.

İYİ Parti hariç masada yer alan diğer dört partinin gerekli çalışmaları yapmadığını söyleyen Sarıgül, seçim gecesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız bırakıldığını söyledi:

 "Türkiye tarihinde ilk defa Sayın Kılıçdaroğlu hayatında bir araya gelemeyecek insanları bir araya getirdi. Sayın Kılıçdaroğlu ilk defa ilk turda psikolojik üstünlüğü toplumda iktidara karşı ele geçirdi. İktidarın konsantrasyonunu bozdu. Diğer liderler de o akşamdan itibaren onlar da toplantılarını yapsalardı, Sayın Kılıçdaroğlu'na destek verselerdi keşke. O gece Sayın Kılıçdaroğlu yalnız bırakıldı. İYİ parti hariç. İYİ Parti 1. turda çok yoğun çalıştı.''