İstanbul'un Kadıköy ilçesinde gerçekleştirilen trafik denetiminde, ehliyetsiz bir sürücü trafik polisine karşı çarpıcı bir tavır sergiledi. İhlalleri tespit edilen sürücülere toplamda 262 bin 252 TL ceza kesilirken, olay anları basın mensupları tarafından görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gece saatlerinde Kadıköy Bağdat Caddesi ve sahil yolunda trafik denetimi gerçekleştirdi. Kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanmama, cep telefonuyla konuşma gibi ihlaller tespit edilen sürücülere cezai işlem uygulandı.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza yaptı

Denetimler sırasında ehliyetsiz bir sürücü trafik polisine karşı çarpıcı bir ifade kullanarak, "Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak" dedi. Bu tavır, olay anının basın mensupları tarafından kaydedilmesiyle ortaya çıktı.

Toplamda 557 aracın kontrol edildiği denetimde, 137 adet cezai işlem uygulandı. 262 bin 252 TL tutarındaki cezaların yanı sıra 29 araç trafikten men edildi.